Wat is een computer APK / notebook APK? Waarom is dit noodzakelijk?

Een computer en notebook zijn tegenwoordig onmisbare apparaten. Ze worden vaak ook heel intensief gebruikt. Daarom is een computer APK nodig . Dit zorgt ervoor dat deze apparaten optimaal kunnen functioneren, snel en betrouwbaar blijven.
Net als bij een APK controleert onze expert of jouw computer voldoet aan een aantal checkpunten. De internetonveiligheid neemt namelijk explosief toe. Internet criminelen worden ook steeds slimmer. Jij kunt daardoor de dupe zijn van bijvoorbeeld fraude bij het internet bankieren of identiteitsfraude.

dPC Solutions APK Checkpunten

Wij controleren alle hardware en sofware. Hiervoor hebben we een aantal belangrijke checkpunten. Deze checkpunten vind je hieronder terug. Hierdoor kunnen wij op deze manier problemen vroegtijdig opsporen en oplossen. Om nog antwoord te geven of dit noodzakelijk is? Wij vinden van wel en adviseren dit minimaal één keer per jaar uit te voeren.
Internet criminelen hebben allemaal hun eigen manier om gegevens van u te kapen. De meest gebruikte manieren van internetfraude zijn phising, identiteitsfraude en malware. Wij kunnen jou helpen door bijvoorbeeld advies te geven. Maar wij kunnen ook zorgen voor het beter beveiligen van de computers en notebooks in huis of op kantoor. Wil je een APK laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken bij ons of op locatie.
Spyware / virussen verwijderen

Jouw computer zal grondig gescand worden op spyware, malware, schadelijke software en virussen. Hierna zullen wij jouw beveiligingssoftware controleren, eventueel aanpassen of updaten.

Register opschonen

Sporen van spyware, malware, virussen en overbodige software zullen uit het register verwijderd worden zodat de computer sneller en stabieler zal draaien.

Overbodige software verwijderen

Software die overbodig is of wat niet meer gebruikt wordt door de eindgebruikers, zal door ons verwijderd worden. Dit zullen voornamelijk “nep antivirusprogramma’s” zijn.

Hardware testen / Windows updaten

Alle hardware zal getest worden om te kijken of er defecten zijn die traagheid of een of instabiel systeem kunnen veroorzaken. Verder updaten wij Windows en eventuele software die updates heeft.

Beschadigde bestanden repareren

Bijvoorbeeld Windows bestanden die beschadigd zijn door spyware / virussen. Deze zullen gerepareerd worden zodat het systeem weer optimaal en stabiel draait.

Stofvrij maken

Het systeem zal van binnen en van buiten stofvrij gemaakt worden. Hierbij zullen alle koelers ook stofvrij gemaakt worden.