Een WordPress website laten maken

Website laten maken?

dPC Solutions maakt websites die draaien op WordPress.

Jouw website is een digitale visitekaartje en bovendien kun jij jouw potentiële en huidige klanten een blik gunnen in het bedrijf en in de werkzaamheden die het bedrijf uitvoert. Een website laten maken ten behoeve van promotie zal de relatie met jouw bestaande klanten moeten verbeteren en nieuwe klanten moeten werven. Hiermee bieden wij jou als klant de mogelijkheid om zelf de website te kunnen onderhouden en bij te werken omdat wij gebruik maken van WordPress. Het uiterlijk van de website ontwerpen wij, samen met jou, aan de hand van jouw ideeën.

Voor het maken van een website hebben wij intern een eigen afdeling genaamd De Website Bouwer. Hier kun je ook een overzicht zien van de gemaakte websites door ons.

 

Met 100+ WordPress gebaseerde websites in de afgelopen 10 jaar mogen wij ons best een expert noemen.

Hosting

Doordat wij sinds 2017 zelf de hosting verzorgen, zijn wij hierdoor in staat om ook de domeinregistratie, hosting en e-mail geheel voor jou te regelen tegen zeer scherpe prijzen. Wij kunnen dus het totale pakket aanbieden en samen met jou de ontwikkeling van de website ondersteunen van A tot Z. Onze doelstelling is om tegen een betaalbare prijs een kwalitatief hoogwaardige en professionele website te leveren die volledig aan jouw wensen voldoet. Naast het ontwerpen van websites, kunnen wij ook het onderhoud voor onze rekening nemen. Ook al is de website door een ander ontwerpen en gebouwd.

Hieronder vindt je een overzicht van de laatste websites die DPC Solutions ontworpen en/of gerealiseerd heeft. Als je meer voorbeelden wilt zien of voor vragen over een website laten maken kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je dan rustig wat onze werkwijze is onder het genot van een kopje koffie.