Hulp op afstand door dPC Solutions

Omdat wij een eigen technische dienst hebben bij de winkel, kunnen wij bijna alles zelf repareren. Zowel computers, notebooks, printers en of randapparatuur kan door ons gerepareerd worden. Maar dPC Solutions biedt haar klanten ook de mogelijkheid van hulp op afstand aan. Dit is makkelijk bij kleine problemen zodat jij niet met de pc of notebook naar ons toe hoeft te komen.

Wij zullen met behulp van ons programma tijdelijk jouw pc overnemen via internet. Heb jij dus problemen met het internet dan is het handiger dat wij ter plekke komen kijken of dat je de reparatie bij ons brengt.

Voor hulp op afstand kunt u gewoon bellen na één van onze winkels. Aan de telefoon leggen wij uit wat je moet doen. Op deze manier stel je ons in staat om de computer op afstand over te nemen zodat wij eventuele problemen kunnen verhelpen. Mocht het probleem op deze manier niet opgelost kunnen worden door ons. Dan kunnen wij ook nog naar u toe komen. Want behalve onze werkzaamheden op de technische dienst, bieden wij deze werkzaamheden ook aan bij jou aan huis.

Onze service aan huis houdt ook in dat wij aangekochte apparatuur bij je thuis kunnen plaatsen en instellen.
Heb je het programma voor Hulp op afstand nog niet op jouw computer geïnstalleerd? Dan kun jij deze hier downloaden. Klik daarvoor op de downloadknop aan de linkerkant naast deze tekst. Mocht het niet helemaal lukken, dan kan je ons ook bellen. Wij helpen je dan telefonisch om het programma te installeren.